Savršeno umijeće kuhanja / Jeni Wright i Eric Treuille ; <prijevod Simona Vuletić>
Autor Wright, Jeni
Ostali autori Treuille, Eric
Nakladnik Rijeka : Dušević & Kršovnik, 1998
Materijalni opis 351 str. : ilustr. ; 29 cm
Napomena Prijevod djela: Complete cooking techniques.
Na vrhu nasl. str.: Le Cordon Bleu.
Predmetna odrednica kuharice<knjige>
Klasifikacijska oznaka 641 Hrana. Kuhanje. Pojedina jela
Anotacija Iz najpoznatije svjetske kulinarske škole proizašle su informacije o osamstotinjak osnovnih tehnika pripremanja namirnica i kuhanja, ilustriranih korak po korak, popraćenih stručnim savjetima. Uključene su raznolikosti od klasične francuske kuhinje do kuhinja Dalekog Istoka i ostalih svjetskih kulinarskih tradicija. Također prezentirani su recepti za brojna gotova jela vrhunskih majstora kuhinje.
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 953-6029-29-4
Građa Knjigaknjiga

WRIGHT, Jeni
Savršeno umijeće kuhanja / Jeni Wright i Eric Treuille ; <prijevod Simona Vuletić>. - Rijeka : Dušević & Kršovnik, 1998. - 351 str. : ilustr. ; 29 cm
Prijevod djela: Complete cooking techniques. - Na vrhu nasl. str.: Le Cordon Bleu.
ISBN 953-6029-29-4


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.