Kombiniranje hrane : nov, praktičan vodič do najuspješnije dijete svih vremena / Kathryn Marsden ; <prevela s engleskoga Lidija Vinković>
Autor
Marsden, Kathryn
Nakladnik
Rijeka <etc.> : Leo-Commerce, 2002
Materijalni opis
487 str. : ilustr. ; 26 cm
Napomena
Prijevod djela: The complete book of food combining.
 
Str. <4>: Bilješka o autorici.
 
Str. <11-12>: Predgovor / Barbara Griggs.
Predmetna odrednica
Klasifikacijska oznaka
613.2 Dijetetika. Načela nutricionizma
 
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija
Kathryn Marsden razvila je inovativnu metodu kombiniranja namirnica koja pruža sveobuhvatan zdravstveni paket. Načelo je veoma jednostavno: namirnice poput jaja, sira i mesa (bjelančevine) ne miješaju se dobro s rižom, tjesteninom ili kruhom (ugljikohidratima). U ovom opsežnom priručniku izneseni su jasni i učinkoviti savjeti o tome kako izgubiti na težini, poboljšati probavu te unaprijediti svoje zdravlje. Na kraju je zbirka recepata, planova obroka i tablica s namirnicama.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 953-218-032-X
Građa
Knjigaknjiga

MARSDEN, Kathryn
Kombiniranje hrane : nov, praktičan vodič do najuspješnije dijete svih vremena / Kathryn Marsden ; <prevela s engleskoga Lidija Vinković>. - Rijeka <etc.> : Leo-Commerce, 2002. - 487 str. : ilustr. ; 26 cm
Prijevod djela: The complete book of food combining. - Str. <4>: Bilješka o autorici. - Str. <11-12>: Predgovor / Barbara Griggs.
ISBN 953-218-032-X


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.