Tjestenina u talijanskoj kuhinji / <uredio Leonard Marušić ; prevela s talijanskog Rajna Maršanić-Jovanović>
Nakladnik Rijeka : Leo-Commerce, 2001
Materijalni opis 159 str. : ilustr. ; 25 cm
Napomena Prijevod djela: Tutte le ricette : pasta nella cucina italiana.
Predmetna odrednica tjestenina - recepti
Klasifikacijska oznaka 641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija Cijela je ova knjiga recepata posvećena najreprezentativnijim talijanskim jelima s tjesteninom. U uvodu knjige dati su neki opći podaci o značajkama mediteranske kuhinje, potom o vrstama i oblicima tjestenina, začinima i dr. Kuharica je podijeljena na odjeljke: tjestenina s mesom, tjestenina s ribom, s povrćem sirevima i vinom, njoki i nadjevena tjestenina, domaća tjestenina, a na kraju knjige su dati recepti za umake i preljeve.
Jezik talijanski
Standardni broj ISBN 953-218-014-1
Građa Knjigaknjiga

TJESTENINA u talijanskoj kuhinji / <uredio Leonard Marušić ; prevela s talijanskog Rajna Maršanić-Jovanović>. - Rijeka : Leo-Commerce, 2001. - 159 str. : ilustr. ; 25 cm
Prijevod djela: Tutte le ricette : pasta nella cucina italiana.
ISBN 953-218-014-1


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.