Trendovi u prehrani / Greta Krešić
Autor Krešić, Greta
Nakladnik Opatija : Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012
Materijalni opis XIX, 365 str. : ilustr. ; 24 cm
Nakladnički niz Udžbenici Sveučilišta u Rijeci
Napomena Bibliografija iza svakog poglavlja.
Kazalo.
Predmetna odrednica prehrana - udžbenici
prehrana - povijest
prehrana - trendovi - 21.st.
prehrana - vrste
hrana - označavanje
hrana - sigurnosne mjere
Hazard Analysis and Critical Control Points
Anotacija Ovaj je sveučilišni udžbenik namijenjen studentima Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, ali i onima koji se bave hranom i prehranom. U njemu je dan sveobuhvatan prikaz trendova u prehrani, uz adekvatne nutricionističke edukacijske oznake. Kroz jedanaest poglavlja autorica piše o povijesnom razvoju prehrane i znanosti o prehrani, odabiru hrane i suvremenoj prehrani, označavanju hrane i pružanju informacija o hrani, funkcionalnoj, GMO i ekološkoj hrani kao i o sigurnosti hrane. U tri cjeline piše o mediteranskoj, vegetarijanskoj i makorbiotičkoj prehrani, a u posljedenjm poglavlju o vezi prehrane i religije.
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 978-953-7842-02-4
Građa Knjigaknjiga
Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.