Piletina : stvaranje raznovrsnih, zdravih i ukusnih jela / <uredio Roland Veble ; prevela Vesna Valenčić>
Nakladnik Zagreb : Veble commerce, 2002
Materijalni opis 95 str. : ilustr. ; 28 cm
Napomena Prijevod djela: Chicken.
Predmetna odrednica kuharice<knjige>
Klasifikacijska oznaka 641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija Jednostavni recepti raznovrsnih jela od piletine s dodacima od različitih vrsta bilja, mirodija i začina detaljno su opisani i popraćeni velikom fotografijama svakog jela i ilustracijama sastojaka. Neki recepti pripremaju se brzo i prikladni su za svaki dan, a ima i recepata raskošnih jela za posebne prilike sa savjetima za serviranje.
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 953-6458-41-1
Građa Knjigaknjiga

PILETINA : stvaranje raznovrsnih, zdravih i ukusnih jela / <uredio Roland Veble ; prevela Vesna Valenčić>. - Zagreb : Veble commerce, 2002. - 95 str. : ilustr. ; 28 cm
Prijevod djela: Chicken.
ISBN 953-6458-41-1


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.