Bečka kuhinja : klasična jela i nova nadahnuća : krepka goveđa juha s rezancima, gulaš i carski drobljenac / Susanne Zimmel ; [s njemačkog prevela Branka Grubić]
Bečka kuhinja : klasična jela i nova nadahnuća : krepka goveđa juha s rezancima, gulaš i carski drobljenac / Susanne Zimmel ; [s njemačkog prevela Branka Grubić]
Autor Zimmel, Susanne
Ostali autori Grubić, Branka [prevoditeljica]
Nakladnik Zagreb : Mozaik knjiga, 2018
Materijalni opis 235 str. : ilustr. ; 26 cm
Napomena Prijevod djela: Wiener Küche.
O autorici: str. [240].
Kazalo.
Predmetna odrednica kuharice<knjige>
Klasifikacijska oznaka 641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija Kuharica nagrađivane gastro blogerice Susanne Zimmel, poznate kao Frau Ziii. Knjiga je posvećena Beču, Bečanima i njihovoj kuhinji. Autoricu je inspirirala baka koja je rado pripremala ukusna tradicionalna jela poput goveđeg gulaša iz pećnice, punjenih paprika, juhe od krumpira, savijače s jabukama i punjenih buhtli. Osim tradicionalnih jela, u kuharici se mogu pronaći i razna moderna jela poput ledene juhe od rajčice s ribizima i vodkom, kaše od krupice s masala šećerom i džemom od trešanja i biskupskog kruha u staklenci s đumbirom. Uz recepte nalazi se rječnik u kojemu su objašnjeni svi važniji pojmovi i sastojci.
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 978-953-14-2423-3
Građa Knjigaknjiga

ZIMMEL, Susanne
Bečka kuhinja : klasična jela i nova nadahnuća : krepka goveđa juha s rezancima, gulaš i carski drobljenac / Susanne Zimmel ; [s njemačkog prevela Branka Grubić]. - Zagreb : Mozaik knjiga, 2018. - 235 str. : ilustr. ; 26 cm
Prijevod djela: Wiener Küche. - O autorici: str. [240]. - Kazalo.
ISBN 978-953-14-2423-3


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Katalog Gradske knjižnice IGK Karlovac
  • Skupni katalog knjižnica Karlovačke županije
  • Katalog Središnje knjižnice Slovenaca
  • Zavičajna zbirka GKKA
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.